HomeUncategorizedFörbered rödbetor för borscht på detta sätt: skålen kommer att ha en...

Förbered rödbetor för borscht på detta sätt: skålen kommer att ha en ”restaurang” rik färg

För att ge borsjtjen en ’restaurang’-rik färg måste rödbetorna tillagas på ett visst sätt.

Hur man gör det, berättar experten från nätverksutgåvan ’Belnovosti’ inom matlagning, kock, bagare i den fjärde kategorin Yulia Arkhipova.

Hur man förbereder rödbetor för borscht

För det första måste du ta mörk rödbetor, den ska färga dina händer.

För det andra rostas rödbetor separat från andra grönsaker.Under påverkan av alkaliska och stärkelsehaltiga livsmedel (potatis, morötter, lök, kål) tappar pigmentet i rödbetor färg.

Du kan först fräsa rödbetorna under omrörning, sedan tillsätta buljongen, lägga lock på kastrullen och låta sjuda en stund.

För det tredje bör du gryta rödbetorna i högst 15 minuter, annars blir borsjtj brun.

Det är också strängt förbjudet att lägga till rödbetor i borsjtj i början av tillagningen.

Tidigare berättade experten hur man lagar lat khachapuri.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna