Många gillar att laga kyckling i ugnen, eftersom fågeln blir mycket godare..
Det är värt att veta att en maträtt alltid kan förbättras..
För att göra detta, innan du sätter in kycklingen i ugnen, behöver du bara smörja den med speciella ingredienser, laga mat Yulia Arkhipova, vår tidnings matlagningsexpert, avslöjar hemligheten.
Vilka alternativ bör du överväga?
Senap
Denna metod hjälper inte bara till att få utseendet på en skorpa, utan kommer också att göra kycklingen mycket mer intressant, eftersom en liten mängd pikant kommer att dyka upp.
Efter bearbetning med senap bör du vänta en timme innan du sätter in den i ugnen.
Gräddfil
Du kan använda gräddfil i sin rena form, eller så kan du lägga till kryddor, hackad vitlök och örter.Kycklingen blir krispig och god.
Denna ’marinad’ ska hålla i en halvtimme innan bakning.
Honung
Många vet redan att den mest aptitliga skorpan kommer från honung.Den ska kombineras med en liten mängd vegetabilisk olja, gnugga kycklingen och vänta 30 minuter.