HomeUncategorizedSå här gör du krispiga zucchinipannkakor: Tillsätt denna ingrediens i smeten

Så här gör du krispiga zucchinipannkakor: Tillsätt denna ingrediens i smeten

Vissa människor älskar zucchinipannkakor just för deras delikata konsistens.Det är viktigt att behålla proportionerna, annars breder de ut sig eller blir tunga på grund av överflödigt mjöl..

Men du kan bara lägga till en ingrediens och då blir pannkakorna krispiga..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.

Du behöver:

zucchini – 2 st.;
potatis – 1 st.;
ägg – 2 st.;
mjöl – 4 msk.l.;
vegetabilisk olja för stekning;
salt och kryddor efter smak.

Hur man lagar mat

1.Skala vid behov zucchinin och ta bort fröna.Skala potatisen och riv grönsakerna.

2.Tillsätt ägg, kryddor, salt och mjöl till den färdiga blandningen.

3.Knåda degen tills den är slät och stek som vanligt i en förvärmd stekpanna med vegetabilisk olja.

Tricket är att tack vare potatisstärkelse blir degen tätare och pannkakorna får en knaprigare skorpa.

smaklig måltid!

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna