HomeUncategorizedVill du inte koka rödbetor i flera timmar? 5 matlagningsmetoder som är...

Vill du inte koka rödbetor i flera timmar? 5 matlagningsmetoder som är användbara för hemmafruar att känna till

Älskar du rödbetor, men köper dem sällan eftersom produkten tar flera timmar att tillaga?.

Du kan avsevärt minska värmebehandlingstiden för en ingrediens om du använder enkla tips..

Du kommer att förbereda rödbetor snabbt och börja förbereda ett hälsosamt och välsmakande kulinariskt mästerverk omedelbart.

Yulia Arkhipova, en expert inom det kulinariska området för Belnovosti-nätverkets publikation, kock och bagare i den fjärde kategorin, delade sina rekommendationer.

Matlagning i vatten

Tvätta rödbetorna och lägg dem i en kastrull.Fyll rotfrukten med vatten och låt innehållet i behållaren koka upp.Sänk sedan värmen och koka produkten tills den är klar.

Den exakta tiden beror bara på storleken på betorna (30-45 minuter).Häll av vattnet och kyl den färdiga produkten under rinnande vatten.

Matlagning i en polyetenpåse

Tvätta rotfrukten och skala den.Skölj rödbetorna med vatten och lägg dem i en plastpåse.Knyt den i en tät knut så att svansen sitter kvar.

Lägg påsarna i en kastrull med vatten och låt innehållet i behållaren koka upp.Koka rödbetorna på detta sätt i 45 minuter.

Baka i ugn i folie

Värm ugnen till 180 grader i förväg.Tvätta och skala rödbetorna och torka dem med hushållspapper.Vik folien på mitten så att den blanka ytan blir på insidan.

Lägg rödbetorna i mitten och forma sidor av folie runt dem.Salta och socker rotfrukten, häll en tesked olja i en improviserad behållare.Sedan måste du linda in allt så att folien inte går sönder.Lägg rödbetorna på gallret i den förvärmda ugnen och lägg en plåt under.

Om det plötsligt läcker juice från rotfrukten måste du slå in produkten i folie igen.Rödbetorna rostas i 45-90 minuter, beroende på storlek.

Ångande

Rödbetor kan tillagas i dubbelpanna eller i slowcooker om du har ett speciellt stativ.Tvätta och skala rotfrukten, skär den i flera bitar.

Produkten måste kokas i 30-50 minuter.Men det är värt att komma ihåg att sådana rödbetor inte kommer att bli tillräckligt saftiga.

Tillagning i mikrovågsugn

Tvätta rödbetorna och stick hål på flera ställen med hjälp av en tandpetare.Lägg rotfrukten i en bakform och bind ihop allt väl.

Rödbetorna måste fixeras för att göra ett snitt i den övre delen av hylsan, eftersom det gör att varm luft kommer ut väl.

Placera förpackningen med produkten på mikrovågsbrickan, som är gjord av glas.Koka den i två minuter på högsta effekt.Ta en minuts paus och sätt på mikrovågsugnen igen i två minuter.

Denna metod hjälper dig att koka rödbetor på bara tio minuter.

Du kan kontrollera ingrediensens beredskap genom att sticka hål i den med en gaffel eller tandpetare.

Som ni ser kan man tillaga rödbetor på olika sätt.Använd dem i praktiken så att du inte slösar bort värdefull tid på att stå vid spisen!

Tidigare fick gourmeter veta hur man lagar zucchini på franska.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna