HomeUncategorizedHur man lagar vårrullar med kött och ris: ett enkelt recept

Hur man lagar vårrullar med kött och ris: ett enkelt recept

Många älskar vårrullar eftersom det gör att du ständigt kan prova nya matkombinationer..

Vissa människor gillar dessertfyllningar, medan andra föredrar rejäla alternativ..

Därför är det värt att uppmärksamma detta värdiga recept, säger vår tidnings expert på matlagningsområdet, kocken Yulia Arkhipova.

Hur man förbereder fyllning för pannkakor från kött och ris

Lista över produkter

– ett halvt kilo av valfritt köttfärs;
– medelstor glödlampa;
– lite mindre än ett halvt glas ris (ca 75 gram);
– kryddor med salt.

Matlagningsprocess

Först måste du koka spannmålen.Vi sköljer det, lägger det i en kastrull med ett glas vatten och tillsätter salt.Vanligtvis är riset klart på 20 minuter.

Den ska få svalna.

Hacka sedan löken och skicka den att steka.Efter några minuter, tillsätt köttfärsen.Tillsätt salt och utvalda kryddor.Rör om och förbered.

Tillsätt sedan ris och rör om, stäng av värmen.Den välsmakande och mättande fyllningen för pannkakor är klar.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna