HomeUncategorizedHur man förbereder en maträtt med surkål och potatis: enkel och utsökt

Hur man förbereder en maträtt med surkål och potatis: enkel och utsökt

Det bör inte glömmas att du ofta kan göra goda rätter från enkla och prisvärda produkter.

De blir billiga, välsmakande och hälsosamma.

Du kan till exempel uppmärksamma ett recept från det rustika köket, säger vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.

Vilket recept är värt att uppmärksamma

Produkter

– Medelstor potatis (ca 6 bitar);
– stor lök;
– 250 gram surkål;
– ett par skedar oraffinerad olja;
– salt och örter efter behov.

Tillagningsprocess

Hela potatisar ska kokas tills de är helt kokta.Glöm inte att tillsätta salt under tillagningsprocessen.Efteråt måste du kyla grönsaken och dela varje knöl i flera bitar.

Därefter skickar vi den till ett serveringsfat.

Lökarna ska hackas mindre, kombineras med kålen och skickas till potatisen.

Salta vid behov, tillsätt hackade örter och strö över kvalitetsolja.En enkel, välsmakande och hälsosam maträtt är klar.

Tidigare berättade vi om de knep som hjälper dig att förbereda en kvalitetssmet.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna