I gamla dagar stängde sovjetiska hemmafruar kompotter med zucchini och frukt för vintern.De sa att det smakade ananas.
Tiderna av knapphet är borta, men entusiasmen finns kvar.Och om fransmännen gör löksylt, varför inte göra zucchinisylt?.
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man stänger en squash med citrusfrukter för vintern.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Endast unga zucchini, som skalas och fröas, är lämpliga för sylt och skärs sedan i små kuber.Gelatin måste fyllas med vatten i förväg.
2.Citrusfrukter behöver inte skalas, så du måste tvätta dem noggrant och behandla dem med kokande vatten.
3.Frukterna skärs i bitar tillsammans med skalet, blandas med zucchini, täcks med socker och rörs om.
4.När blandningen släpper saft och sockret smälter, sätt pannan på elden, koka upp och koka i ytterligare 25 minuter på låg värme.
5.Tillsätt gelatin, blanda och häll blandningen i sterila burkar.smaklig måltid!