HomeUncategorizedMör, smakrik och otroligt fluffig: hur man gör den perfekta omeletten -...

Mör, smakrik och otroligt fluffig: hur man gör den perfekta omeletten – här är vad du behöver lägga till proteinet direkt

Vill du göra en mycket fluffig omelett? Vispa sedan inte ihop vita och gulor!.

Separera först den gula delen av ägget från den genomskinliga delen..

Precis innan vispning måste du lägga till en enkel ingrediens till äggvitorna.

Och då kommer den vita komponenten i ägget att få den ideala konsistensen som ett resultat av efterföljande ’bearbetning’.

Yulia Arkhipova, en expert på det kulinariska området för Belnovosti-nätverkets publikation, kock och bagare av fjärde klassen, delade med sig av hemligheterna med att förbereda den perfekta omeletten.

Hur man lagar en omelett på rätt sätt

Som nämnts ovan måste du först separera äggulorna från vitan.

Behållaren med äggulorna ska ställas åt sidan tills vidare.Först måste du ’arbeta’ med proteinerna.

Först bör denna massa saltas.Tidig tillsats av salt är en garanti för ökad aktivitet av proteinmolekyler.Som ett resultat kommer proteinet att slå perfekt (även för hand): du kommer att få en otroligt luftig massa.

Du måste noggrant blanda de tidigare separerade äggulorna i denna bas.

Den resulterande massan ska placeras i en uppvärmd stekpanna, som har smörjts med vegetabilisk olja i förväg (du kan också kasta i ett par tärningar smör).

Stek omeletten på båda sidor tills den är genomstekt.Resultatet är en aptitretande, mör och mycket fluffig rätt.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna