De enda faktorerna som kan hindra hemmafruar från att regelbundet tillaga slaktbiprodukter är närvaron av en specifik smak och inte den mest behagliga aromen..
Dessa brister följer ibland till och med färdiga produkter..
Därför är det värt att lära sig om metoder som kan eliminera lukt och smak, säger vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.
Vilka är dessa metoder?
Mjölk
Vissa människor tycker synd om att slösa mjölk på att blötlägga slaktbiprodukter, men detta ’offer’ kommer definitivt att rättfärdiga sig själv.Rätten kommer att bli mör, aromatisk och välsmakande.
Slaktbiprodukter bör förvaras i mjölk i upp till en timme.
Marinad
Ett intressant faktum är att betning kommer att göra slaktbiprodukter mycket godare och mer intressant.Du kan välja vilka aromatiska örter och kryddor som helst till marinaden.
Flytande komponenter behövs inte i detta fall.Du bör vänta minst ett par timmar innan du lagar mat.
Grovt havssalt
Denna metod har varit känd under lång tid och är ganska populär.Du måste ta salt och bearbeta slaktbiprodukterna.Efter 20 minuter, häll vatten över dem, torka dem och börja laga mat.