Nu blir det mycket enklare och snabbare att bearbeta jordgubbsskörden.Tack vare rätterna från det spanska köket kommer sommarbären att försvinna, som man säger, med en visselpipa.
Inte det vanligaste alternativet, men jordgubbar kan användas för att göra kall soppa..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man gör gazpacho med jordgubbar och basilika.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Paprika måste tvättas, frön tas bort och fruktköttet skärs i kuber.
2.Tvätta jordgubbarna och ta bort stjälkarna.Skala gurkan och skär i små skivor.
3.Tvätta tomaterna och skär dem i skivor.
4.Mal bären och grönsakerna i en mixer till en puré, tillsätt sedan citronsaft och olja, salt och lite mald röd peppar efter smak.
Ställ in i kylen och servera gazpacho med jordgubbar till bordet, garnerad med basilikablad, efter att den har svalnat.smaklig måltid!
Tidigare har vi berättat hur man gör potatispizza.