HomeUncategorizedHur man gör sötsur sås av honung och senap: ingen kommer att...

Hur man gör sötsur sås av honung och senap: ingen kommer att förbli likgiltig

Varje kock känner till dussintals recept på olika såser som kan förvandla även den enklaste maträtten..

Husfruar bör följa deras exempel, eftersom ett framgångsrikt tillägg till huvudrätten aldrig kommer att vara överflödigt..

En av de mest framgångsrika kommer att vara sötsur sås, som kan kallas nästan universell, säger vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.

Hur gör man en fantastisk senaps- och honungssås?

Lista över nödvändiga ingredienser

– två matskedar flytande honung;
– två skedar senap (inte för kryddig);
– en stor sked citronsaft;
– tre matskedar oraffinerad vegetabilisk olja (helst olivolja);
– lite salt och peppar.

Matlagningsprocess

Det anges att senap inte ska vara för kryddig, men du kan göra det efter eget gottfinnande.Om du är ett fan av salta rätter kan senap vara kryddig.

Ta en mixerskål och lägg i alla ingredienserna i den.Först uppnå en enhetlig konsistens med en gaffel.När ingredienserna är blandade, ta en visp och vispa.

Efter detta kan såsen säkert serveras.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna