HomeUncategorizedHur man bakar cupcakes utan mjölk, gräddfil och lång knådning av degen:...

Hur man bakar cupcakes utan mjölk, gräddfil och lång knådning av degen: spara receptet

Färska och fluffiga, muffins är en fantastisk behandling för te eller kaffe.De goda nyheterna kommer att vara att veta att du bokstavligen kan baka dem i en hast..

Detta recept kräver inte mjölk eller andra mejeriprodukter, och även en nybörjare kan klara av uppgiften..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man snabbt bakar cupcakes.

Du behöver:

  • ägg 4 st.
  • socker 150 gr.
  • smör 120 gr.
  • vegetabilisk olja 100 ml.
  • bakpulver 10 gr.
  • mjöl 300 gr.
  • vaniljsocker 10 gr.
  • Hur man lagar mat

    1.Ta ut smöret från kylen så att det smälter och blanda sedan med äggen tills det är slätt.

    2.Tillsätt vegetabilisk olja till den beredda massan och vispa allt med en visp.

    3.Tillsätt socker – vanligt och vanilj, bakpulver och vispa tills allt är upplöst.

    4.Tillsätt sedan mjöl, blanda degen slät och häll den i formar 2/3 av volymen.

    Grädda cupcakes i en ugn förvärmd till 180 grader i 25 minuter.

    När du är klar kan du strö bakverken med strösocker.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna