Att laga hård lever är ett allvarligt kulinariskt misslyckande..
Folk gillar inte mat som är svår att tugga, eftersom det är väldigt svårt att njuta av sådana måltider..
Men att laga mjuk och mör lever är en stor framgång.
Många amatörkockar vet att chanserna att få en maträtt med en idealisk konsistens ökar genom att först slå produkten med en hammare.
Dessutom är det lämpligt att blötlägga leverbitar i mjölk.
Men att utföra ovanstående steg garanterar inte att den färdiga maträtten blir mjuk.
När allt kommer omkring är det också viktigt att undvika ett vanligt misstag, betonade Yulia Arkhipova, expert på Belnovosti onlinepublikation inom matlagningsområdet, en kock och en fjärdeklassig bagare.
Vad man inte ska göra i de första stadierna av tillagning av stekt lever
I början och mitten av värmebehandlingen ska produkten aldrig saltas!
Att tillsätta salt tidigt kan göra att levern helt enkelt stelnar.
Du kan salta en maträtt endast i slutskedet av dess beredning.
Om du inte struntar i denna rekommendation kommer du förmodligen att få en mycket aptitretande och mör rätt.