HomeUncategorizedVad man ska laga från zucchini för vintern: en original aptitretare och...

Vad man ska laga från zucchini för vintern: en original aptitretare och sidrätt för kötträtter

Zucchini kan syltas till vintern med ett mycket enkelt recept som inte tar mycket tid..

Resultatet är en mycket välsmakande aptitretare, som om så önskas kan serveras som tillbehör tillsammans med kött..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.

Du behöver:

  • zucchini – 3 kg.
  • salt – 2 msk.l.
  • svartpeppar efter smak.
  • socker – 6 msk.l.
  • vegetabilisk olja – 1 msk.l.
  • persilja och dill, 1 knippe vardera.
  • vinäger (9%) – 1 msk.l.
  • vitlök efter smak.
  • Hur man lagar mat

    1.Skär zucchinin i halvcirkelformade skivor 1 cm tjocka.

    2.Överför dem till en skål, strö över salt och svartpeppar, socker och häll över vegetabilisk olja och vinäger.

    3.Sedan måste du hacka örter och vitlök och strö arbetsstycket med denna blandning.

    4.Blanda grönsakerna och låt marinera i rumstemperatur i 2 timmar.

    5.Lägg dem i rena burkar, lägg dem i en kastrull med vatten och sterilisera dem i varmt vatten i 5 minuter vardera.

    Vi rullar ihop det, vänder på det och efter att det har svalnat lägger vi det för förvaring på en mörk och sval plats.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna