HomeUncategorizedHur man lagar smulig bovetegröt: kockarna avslöjade den korrekta tillagningsmetoden

Hur man lagar smulig bovetegröt: kockarna avslöjade den korrekta tillagningsmetoden

Visst kan varje hemmafru ha misslyckanden: bovete blir för torrt eller kokar ner till en konstig flytande massa..

Detta arrangemang passar inte någon..

Därför avslöjar vår tidnings expert inom matlagningsområdet den korrekta metoden för att tillaga bovetegröt.

Vad består den av?

Mät först upp den nödvändiga mängden spannmål och försök sortera ut det så noggrant som möjligt.Skölj sedan produkten flera gånger tills vätskan blir genomskinlig.

Låt bovetet torka.

Lägg sedan flingorna i ett jämnt lager i en torr stekpanna och håll den på låg värme i två minuter.

Lägg bovetet i en kastrull.För en del av flingorna, ta två delar vatten och salta vätskan.

Vi väntar på att det ska koka.

Sänk värmen till ett minimum och tillaga sidorätten täckt i 15 minuter.Tillsätt smör, blanda och täck med ett lock.Efter fem minuter kan rätten serveras.

Tack vare denna enkla metod kommer bovete alltid att vara gott och smuligt.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna