HomeUncategorizedGästerna kommer snart, men det finns inga läckra rätter? Förbered denna snabba...

Gästerna kommer snart, men det finns inga läckra rätter? Förbered denna snabba sallad – den är inte värre än Oliviersallad och sill under en päls

Föreställ dig en situation: det är 15-20 minuter kvar innan gästerna kommer, och du har inga färdiga rätter..

Det verkar omöjligt att hinna laga något festligt och gott under den här tiden..

Faktum är att det finns en snabb sallad, som i sin smak inte på något sätt är sämre än Mimosa, sill under päls eller den berömda Olivier-salladen.

Att förbereda maträtten tar inte mer än tio minuter.Gästerna kommer definitivt inte att märka fångsten och kommer förmodligen att bli nöjda med måltiden.

Recept på tio minuters sallad

Yulia Arkhipova, en expert i Belnovosti-nätverkets publikation inom området matlagning, kock, bagare i den fjärde kategorin, betonade: för att förbereda en sallad så snabbt som möjligt måste du ge upp ingredienser som tar för mycket tid att laga mat (rödbetor, potatis, morötter, ris, etc.).d.).

Men för att göra rätten aptitretande och tillfredsställande måste du använda så viktiga ingredienser som ägg, ärtor, gurka och majonnäs.

Att göra tiominuterssalladen är väldigt enkelt.Först måste du koka fyra ägg, ta bort deras skal och skär dem i tärningar.

De resulterande bitarna måste hällas i en skål.Du bör också skicka en burk gröna ärtor dit (naturligtvis efter att ha tömt vätskan) och en stor hackad gurka.Grönsaken ska vara färsk.

En viktig ingrediens är dill: ett hackat gäng räcker.

Du måste lägga till lite salt och mald peppar till den resulterande blandningen.

Du bör använda majonnäs som dressing: försök begränsa dig till en matsked av denna vita sås.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna