HomeUncategorizedVad du ska lägga till i sommarversionen av Olivier: de mest värdiga...

Vad du ska lägga till i sommarversionen av Olivier: de mest värdiga alternativen

Även på sommaren tappar inte Olivier sin relevans för många, eftersom rätten är för populär..

Faktum kvarstår dock: den här rätten är för tung för sommarmenyn..

Därför är det värt att veta vilka tillsatser som skulle vara klokt att lägga till Olivier, konstaterar vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.

Vilka sommartillsatser för Olivier är du värd att veta om?

Färska gurkor

Den salta versionen har naturligtvis sina fördelar, men den bör reserveras för vinter- och hösträtter.Sommar Olivier bör endast tillagas med färska gurkor.

Kokta eller färska ärtor.

Istället för att använda den klassiska konserverade produkten är det bättre att koka frysta ärtor eller använda färska.

Smaken på salladen blir mycket ljusare.

Hemlagad majonnäs

Vissa människor undviker helt att använda majonnäs, eftersom såsen är en av de fetaste och högst i kalorier.Detta är dock en av de viktigaste komponenterna i Olivier.

Därför behöver du bara göra hemgjord majonnäs för att förbättra smaken på salladen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna