HomeUncategorizedHur man lagar de saftigaste kotletterna: de viktigaste knepen avslöjas

Hur man lagar de saftigaste kotletterna: de viktigaste knepen avslöjas

Ibland lägger vi mycket kraft på att tillaga läckra kotletter, men de blir ändå torra och inte av särskilt hög kvalitet..

Detta kommer att uppröra alla hemmafruar..

Därför rekommenderar vår tidnings expert på matlagningsområdet, kocken Yulia Arkhipova, att vara uppmärksam på de viktigaste knepen med saftiga kotletter.

Vad är de?

Sommarversion med zucchini

Det är ingen hemlighet att ung zucchini är en väldigt saftig produkt.Om du lägger till rivna grönsaker i köttfärsen blir resultatet imponerande.

Zucchini mättar bokstavligen köttet med dess juice.

Olja

Denna metod är perfekt för personer som är nöjda med köttkotletter med en rik smak.Du behöver bara gömma en liten bit smör inuti varje kotlett.

Nivån av saftighet och ömhet hos koteletterna kommer att förvåna någon.

Potatis

Hackad rå potatis kommer inte bara att göra kotletterna så saftiga och välsmakande som möjligt, utan kommer också att rädda dig från behovet av att lägga till kycklingägg.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna