HomeUncategorizedOlivier smakar mycket bättre utan det: vilken obligatorisk ingrediens är överflödig i...

Olivier smakar mycket bättre utan det: vilken obligatorisk ingrediens är överflödig i en sallad – du skulle bli förvånad

Hur gör man olivier mer aptitretande?.

Du tror att det enda sättet är att använda extra ingredienser? Fel!.

Det visar sig att det är bättre att välja den motsatta strategin: utelämna en av ingredienserna.

Det räcker att inte lägga en produkt i salladen – och skålen blir mer välsmakande än vanligt.

Hur konstigt det än kan tyckas är överflödig en komponent som anses vara obligatorisk för olivier.

Vi pratar om. ärtor.Denna slutsats nåddes av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti online-utgåva inom området matlagning, kock, bagare i den fjärde kategorin.

Varför ska du inte lägga ärtor i olivier

Eftersom denna komponent kan vara ganska hård.Som ett resultat kan salladen förlora sin ömhet.

Dessutom kan ärternas smak göra att smakerna från de andra ingredienserna inte kommer fram.

Prova att göra olivier utan ärtor, och du kommer säkert att bli positivt överraskad av den ljusa smaken på rätten.

Dessutom är frånvaron av ärtor en garanti för perfekt konsistens av den populära salladen.

Förresten, receptet för Olivier som gjordes på XIX-talet nämner inte gröna ärtor alls.Men vid den tiden var det vanligt att lägga kapris till salladen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna