Om du aldrig har gjort en gorloder tidigare, kommer du att bli glatt överraskad över hur lätt det är att göra..
I princip är ingredienserna för detta mellanmål ungefär desamma i alla recept, men det främsta kulinariska tricket är att hitta det perfekta förhållandet mellan alla produkter..
En expert på onlinepublikationen BelNovosti, kocken Yulia Arkhipova, berättade för oss vad vi ska göra för att säkerställa att resultatet är precis vad du behöver.
Så låt oss gå vidare till ingredienslistan.Du behöver:
För bättre förvaring av produkten rekommenderar erfarna hemmafruar att lägga till en krossad aspirintablett i en tre-liters burk.
Förbered först grönsakerna: tvätta och skala pepparrot, vitlök och peppar.Skär tomaterna i flera bitar så att de lätt kan passera genom en köttkvarn eller mixer.
Efter detta bör du förvandla alla ingredienser till en homogen massa (kom ihåg hur du gör detta – med en köttkvarn eller mixer).
Rör om blandningen och tillsätt salt – börja med tre matskedar, smaka sedan av och tillsätt mer om det behövs.
Viktigt: ta provet endast med en ren sked, annars kommer det att förstöras mycket snabbt, och ingen mängd aspirin hjälper.