HomeUncategorizedHur man läcker kokar majs: kockarna avslöjade de viktigaste finesserna

Hur man läcker kokar majs: kockarna avslöjade de viktigaste finesserna

Många gillar att använda kokt majs både som tillbehör till kött och som ett självständigt mellanmål..

Men du vill i alla fall att produkten ska vara otroligt välsmakande och av hög kvalitet..

I det här fallet måste du komma ihåg några knep, vår tidnings expert på matlagningsområdet, kocken Yulia Arkhipova, avslöjar hemligheterna.

Vad är de?

Smör

Tack vare denna tillsats kommer majsen att bli otroligt mör, aromatisk och smakrik.Som regel introduceras denna komponent fem minuter före fullständig beredskap.

Samtidigt är det värt att tillsätta salt.

Provensalska örter

Denna hemlighet kommer verkligen att tilltala gourmeter som uppskattar utsökt mat.Majs passar bra till denna uppsättning kryddor.

I det här fallet bör majsen tillagas i ugnen.Provensalska örter är förblandade med raffinerad olivolja och fördelas jämnt över kolvarna.

Att städa eller inte?

Inte alla vet att endast ung och färsk majs kan tillagas direkt i bladen: dessa faktorer är lätta att bestämma visuellt.

Ju äldre kolvarna är, desto mindre rimligt kommer detta beslut att vara.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna