Få människor kommer att vägra en portion läckra gyllenbruna pannkakor: även personer på diet kan inte vägra dem..
Därför skulle den faktiska lösningen vara att studera den populära rättens grundläggande knep..
Kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagningsområdet, bestämde sig för att prata om vad de är.
Vad är de?
Välj ett mindre rivjärn
Vissa river potatis och lök med ett medium rivjärn, men resultatet blir inte lika imponerande.De godaste och vackraste potatispannkakorna blir de som hackats på rivjärnets finaste sida.
Tillsätt lite citron
Oroa dig inte för att detta kommer att ändra smaken på potatispannkakor: knappt någon kommer att gissa om du använder citron om du använder en fjärdedel av en tesked.
Men i det här fallet kommer potatispannkakorna garanterat att bli gyllene.
Sked gräddfil
Bara en sked av denna fermenterade mjölkprodukt kommer att utföra exakt samma funktion som citronsaft: du kommer att förbereda potatispannkakor med den perfekta färgen.
Att använda gräddfil kommer också att lägga till en behaglig antydan till smak.