HomeUncategorizedHur man byter ut ägg i cheesecakes: inte alla hemmafruar vet

Hur man byter ut ägg i cheesecakes: inte alla hemmafruar vet

Ägg bör inte betraktas som en oumbärlig komponent för cheesecakes: många kockar klarar sig utan dem..

I vissa fall visar sig en maträtt gjord av keso vara mjukare och godare, eftersom ägg inte alltid fungerar utan brister..

Det är dock viktigt att välja en värdig ersättare för produkten, konstaterar kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert på kulinariska frågor och matlagningsfrågor.

Vad kan man ersätta ägg i cheesecakes med?

Bananer

Många har redan noterat att det är fördelaktigt för dem att använda bananer vid beredningen av konfektyrprodukter.Bananer ersätter ägg och tillsätt sötma utan att använda mycket socker.Detta kan också ha en inverkan på kaloriintaget.

För ett paket keso bör du bara ta en medelstor banan.Det ideala alternativet skulle vara övermogen frukt, eftersom det är lättast att puréa den.

Chiafrön

Det här alternativet kan verka exotiskt och intressant för många, men många vegetarianer som inte äter ägg använder det aktivt.

Det är värt att notera att användning av chiafrön kommer att göra cheesecakes mer hälsosamma.

För 250 gram keso behöver du bara ta en stor sked frön.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna