HomeUncategorizedHur man korrekt lägger till grönsaker till soppor så att de inte...

Hur man korrekt lägger till grönsaker till soppor så att de inte tappar färg och arom: inte alla vet om detta

Ibland efter att ha introducerat grönsaker i soppor kan vi märka att aromen av komponenten inte är så intensiv som vi förväntat oss..

Också ibland kan gröna ändra färg till en mattare färg..

Detta är inte fördelaktigt för den första kursen, konstaterar kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagningsområdet för vår tidning.

Hur man korrekt lägger till grönsaker till soppor så att de förblir vackra och aromatiska

Först och främst är det viktigt att förstå att negativa omvandlingar med komponenten uppstår enbart på grund av värmebehandling.

Om du inte tillagar det gröna kan rätten snabbt bli dålig.

Av denna anledning bör du inte lägga till grönt direkt i pannan.Det enda undantaget är torkade örter.

Men hacka färsk dill, persilja, salladslök och andra tillgängliga alternativ och lägg direkt på tallriken.

Om det här alternativet inte passar dig, måste greenerna tvättas så noggrant som möjligt.Se till att det inte finns sand på den.

Först efter detta kan det införas i pannan.Detta bör endast göras i det ögonblick då den första rätten är helt klar och du har stängt av elden.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna