HomeUncategorizedEn nypa produkt ger en fluffig omelett: vad man ska lägga till...

En nypa produkt ger en fluffig omelett: vad man ska lägga till i ägg

Att laga en frodig omelett är inte så svårt som det kan verka vid första anblicken.

Vad du behöver göra för detta, berättar experten för nätverksutgåvan ’Belnovosti’ inom området matlagning, kock, bagare i fjärde kategorin Yulia Arkhipova.

Hur man gör en puffig omelett

Att lägga till majsstärkelse i äggen hjälper till att göra en puffig omelett.

Du behöver inte mycket stärkelse, bara en nypa räcker.Stärkelsen tillsätts när äggen vispas.

Stärkelse kan också användas i stället för ägg vid tillagning av olika bakverk.

För att ersätta ett ägg blandar du två matskedar stärkelse med tre matskedar vatten.

Tidigare berättade experten hur man förbereder en klassisk marinad för lökkebab.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna