HomeUncategorizedHur man gör okroshka ojämförlig: de viktigaste knepen avslöjas

Hur man gör okroshka ojämförlig: de viktigaste knepen avslöjas

Okroshka är en av sopporna som gläder många..

En sådan rätt kan alltid överraska dig med sin originalitet, eftersom det bara beror på kocken vilka ingredienser han kommer att använda..

Därför kan du alltid göra okroshka ojämförlig, vår tidnings expert på matlagningsområdet, kocken Yulia Arkhipova, är säker.

Vilka knep kan du tänka på?

En speciell typ av kvass

Inte varje hemmafru riskerar att laga okroshka med kvass, eftersom smaken på drycken verkar olämplig.Dessa är berättigade tvivel, eftersom okroshka tillagas uteslutande med hemlagad kvass.

Dess smak är perfekt för soppa.

Korv

Vi är vana vid att använda korv eller klassisk doktorkorv.Du kan lämna dem som bas, men glöm inte att lägga till några rökta halvfabrikat.

Smaken på soppan blir perfekt.

Arbeta med en båge

En del av löken ska tillsättas hackad, och en del ska ’mosas’ i en mortel så att det gröna släpper saft.Detta kommer att göra okroshka mer smakrik.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna