HomeVäxterHur man botar tomater från sen smuts under fruktsättning: en enkel metod...

Hur man botar tomater från sen smuts under fruktsättning: en enkel metod har avslöjats

Som regel sker bearbetning av tomater under hela utvecklingen av grönsaksgrödan..

Endast ett sådant ansvarsfullt tillvägagångssätt kommer att garantera skydd mot senblodsår..

Om du missar minst en sprayning ökar risken att utveckla sjukdomen.Detta är särskilt farligt under fruktsättning, eftersom många produkter inte längre kan användas i detta skede.

Det finns dock en enkel metod som inte bara kommer att övervinna senblödning, men som inte heller kommer att skada grödan.

Vad består den av?

Som det visar sig kan vanligt salt komma till undsättning.Det kommer att vara en utmärkt väg ut ur denna svåra situation.Du måste ta tvåhundra gram fint salt och lösa det i tio liter vatten.

Efteråt måste du skicka produkten i en spraybehållare och utföra behandlingen.

Salt kommer att förstöra topparna, men nästan mogna tomater förblir oskadda.Därför kan denna metod inte användas som en förebyggande åtgärd eller i tidigare stadier av tomatutveckling.

Detta är en extrem men effektiv åtgärd.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna