Smaken av squashkaviar är bekant för alla sedan barndomen.Det enkla mellanmålet har blivit populärt bland de bredaste segmenten av befolkningen..
Preparatet har inte förlorat sin popularitet även efter att hemmafruar glömt tiderna med total brist..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man lagar klassisk squashkaviar.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Skär den skalade löken i tärningar och stek tills den är genomskinlig i vegetabilisk olja, tillsätt sedan de rivna morötterna.
2.Skala zucchinin från skalet och fröna, skär i medelstora tärningar, hacka tomaterna som det passar och ställ grönsakerna att sjuda på låg värme.
3.Efter att grönsakerna har stuvats, tillsätt hackad vitlök, salt och socker, låt sjuda i ytterligare 5 minuter, ta bort från värmen och när det är kallt, passera genom en köttkvarn eller använd en mixer.
4.Koka upp, tillsätt vinäger och häll upp i steriliserade burkar.smaklig måltid!