Vad kockar marinerar kött i för att göra det mjukare.
Ibland använder de ingredienser som är mycket ovanliga.
Vi pratar om vinäger, öl, vin, konjak, majonnäs, påminner kocken Julia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagning och matlagning.
Men många glömmer bort klassikerna, som alltid gör att du kan laga den mjukaste och saftigaste kebaben som möjligt.
Hur man förbereder en kvalitetslöksmarinad
Det kommer att vara nödvändigt att ta en ganska stor mängd lök.Vissa tar lika mycket av grönsaken som köttet.Andra halverar andelen lök.
Hur som helst bör man ta minst ett halvt kilo lök per kilo kebab.
Skär den i ringar och blanda den med det hackade köttet.Lök kan pressas något så att de släpper ut sin juice.Tillsätt efteråt endast svartpeppar.
Blanda ingredienserna och förvara kebaben i kylskåpet i minst 12 timmar.
Efteråt kan du tillaga den godaste kebaben.
Tidigare berättade vi om hur man gör läckra pannkakor med hjälp av läsk.