HomeUncategorizedHur man gör en klassisk lök kebab marinad: det enklaste sättet att...

Hur man gör en klassisk lök kebab marinad: det enklaste sättet att göra köttet mjukare

Vad kockar marinerar kött i för att göra det mjukare.

Ibland använder de ingredienser som är mycket ovanliga.

Vi pratar om vinäger, öl, vin, konjak, majonnäs, påminner kocken Julia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagning och matlagning.

Men många glömmer bort klassikerna, som alltid gör att du kan laga den mjukaste och saftigaste kebaben som möjligt.

Hur man förbereder en kvalitetslöksmarinad

Det kommer att vara nödvändigt att ta en ganska stor mängd lök.Vissa tar lika mycket av grönsaken som köttet.Andra halverar andelen lök.

Hur som helst bör man ta minst ett halvt kilo lök per kilo kebab.

Skär den i ringar och blanda den med det hackade köttet.Lök kan pressas något så att de släpper ut sin juice.Tillsätt efteråt endast svartpeppar.

Blanda ingredienserna och förvara kebaben i kylskåpet i minst 12 timmar.

Efteråt kan du tillaga den godaste kebaben.

Tidigare berättade vi om hur man gör läckra pannkakor med hjälp av läsk.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna