I processen att göra pannkakor kan många saker gå fel, vilket resulterar i att rätten helt enkelt inte blir ut..
Därför är det värt att skydda dig själv i förväg från att begå stora misstag..
Kocken Yulia Arkhipova, en expert på matlagningsområdet för vår tidning, talade om vilka misstag att se upp för.
Vad är de?
Överskott av socker
Anta inte att en stor mängd socker kommer att göra dina pannkakor mer välsmakande: tvärtom, de kommer helt enkelt att hålla sig till pannan och kommer inte att vända.
Därför är det värt att lägga till komponenten enligt receptet.
Ett stort antal ägg
Vissa hemmafruar är övertygade om att ett stort antal ägg kommer att gynna pannkakor.Detta är en missuppfattning.Produkten blir skör och torr.Sådana pannkakor kommer att vara svåra att äta.
Ingen olja
För att tillaga pannkakor är det bäst att tillsätta lite av oljan direkt i degen, och inte bara fördela den i pannan.Produkterna kommer att vara elastiska, mjuka och välsmakande.
Lämnar du bara oljan i stekpannan blir det ingen sådan effekt.