HomeUncategorizedHemligheten med otroligt välsmakande borsjtj: omedelbart efter tillagningen, lägg till just detta...

Hemligheten med otroligt välsmakande borsjtj: omedelbart efter tillagningen, lägg till just detta i soppan och vänta 15 minuter

Vill du märkbart förbättra smaken på borsjtj? Använd en hemlig tillsats!.

Den består av prisvärda ingredienser och är lätt att göra.

Resultatet av att tillsätta denna blandning till soppan kommer att bli en tydlig förbättring av dess smak.

Gourmanden måste dock vänta ungefär en kvart på att tillsatsen ska ’verka’.

Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade om ett intressant kulinariskt trick.

En tillsats som förbättrar smaken på borsjtj

Den består av två komponenter: ister och vitlök.

Den första produkten ska skäras i små kuber och skickas till skålen med en mixer.

Några vitlöksklyftor bör också läggas in där.

Dill eller persilja kan användas som en extra ingrediens.

Skålens innehåll bör hackas.Som ett resultat får du en massa, vilket är själva tillsatsen som gör borscht till ett riktigt kulinariskt mästerverk.

Så snart tillagningen av soppan kommer till sin slutsats, bör i potten tillsättas nyligen beredd lard-vitlökblandning (2 msk.л.kommer att vara tillräckligt).

Viktig punkt: skynda dig inte att äta borsjtj omedelbart efter att du har lagt till denna massa.Det är nödvändigt att vänta minst 15 minuter.

Med andra ord bör soppan tillåtas infunderas.Utan denna åtgärd är det osannolikt att tillsatsen helt ’öppnas’: det är osannolikt att skålen får de önskade smakanteckningarna.

Tidigare fick finsmakare höra om tricket, tack vare vilket potatismos blir många gånger smakligare.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna