För att laga mat hemma som är lika bra som de som serveras på en restaurang behöver du inte nödvändigtvis använda dyra ingredienser..
Expert från BelNovosti-nätverkets publikation, kocken Yulia Arkhipova, delade ett recept för att tillaga billig pollock – enligt henne, om du använder lökmarinad i köket kommer middagen att visa sig vara riktigt lyxig..
Mer till saken: skär fisken i ca 1,5-2 cm tjocka portioner.
Efter detta kan du börja förbereda den mycket hemliga komponenten i receptet – lökmarinaden, som också fungerar som en smet.
För att göra detta, hacka 1 medelstor lök i en mixer (du kan använda ett rivjärn).
Lägg nu till 1 ägg, 2,5 matskedar majonnäs, 2 matskedar mjöl.
Salta och peppra efter smak.Du får använda dina favoritkryddor.
Marinera fisken genom att doppa den i den förberedda marinaden i 20-25 minuter.Stek sedan varje bit i vegetabilisk olja på båda sidor tills de är gyllenbruna.
Fisken blir smakrik, saftig, mör och bokstavligen smälter i munnen.