HomeUncategorizedHur restauranger alltid lyckas göra ris smuligt: många värdinnor känner inte till...

Hur restauranger alltid lyckas göra ris smuligt: många värdinnor känner inte till dessa finesser

Många värdinnor undrar varför riset alltid är smuligt på restauranger.

Hur restaurangkockar uppnår detta, berättar experten från Belnovosti-nätverksutgåvan inom matlagning, kock, bagare i den fjärde kategorin Yulia Arkhipova.

Hur man kokar smuligt ris

Huruvida riset blir smuligt beror till stor del på tillagningstekniken.

Koka först upp riset på medelhög värme utan lock.

När vattnet har kokat ner till risets nivå, täck grytan med lock, sänk värmen till låg och låt koka upp.

Riset ska sjuda på lägsta värme, då kokar det inte.

Du kan också förhindra att riset fastnar genom att tillsätta lite solrosolja i vattnet.

Tidigare berättade experten för oss vilka kulinariska misstag som kan göra soppan skadlig.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna