Att baka är alltid mycket hemtrevligt, tillfredsställande, gott och glädjefullt.Det finns bara en detalj som överskuggar den – mjöl skadar midjan och figuren som helhet..
Konstigt nog kan du baka läckra kakor utan mjöl, och inte vilken sort som helst, utan kokosnötskakor..
Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en fjärde klassens kock och bagare, berättade för oss hur man bakar kokosnötskakor utan mjöl.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Separera vitan från äggulorna och tillsätt en nypa salt till vitorna, vispa sedan allt ordentligt.
2.Utan att stanna, tillsätt socker och fortsätt vispa tills det bildas ett fluffigt skum.
3.Tillsätt kokosflingor till proteinskummet, rör om och häll upp blandningen på en bakplåtspappersklädd plåt.
När du är klar, sätt in i ugnen som är förvärmd till 180 grader Celsius i 15-20 minuter.smaklig måltid!