HomeUncategorizedVarför strö levern med socker före stekning: så här blir rätten

Varför strö levern med socker före stekning: så här blir rätten

Det visar sig att hemligheten med att göra den perfekta friterade levern är att tillsätta. strösocker..

Det verkar som att en söt komponent bara kan förstöra rätten..

När det används på rätt sätt gör socker faktiskt levern godare och mjukare.

Yulia Arkhipova, en expert inom det kulinariska området för Belnovosti-nätverkets publikation, kock och bagare i den fjärde kategorin, talade om det ovanliga kulinariska tricket.

Hur man använder socker innan man kokar levern

Det hela är väldigt enkelt: innan du lägger levern i stekpannan måste produkten ströas med en liten mängd socker.

Som ett resultat kommer två positiva effekter att uppnås på en gång.

För det första blir maten mjuk.Levern kommer definitivt inte att härda och kommer att bli mycket öm: gourmeter kommer att bli glada.

För det andra kommer smaken på rätten att förbättras.Det händer ofta att levern är bitter.Strösocker döljer bara denna bitterhet.Men tillsatsen hjälper behagliga aromer att avslöja sig.

En viktig punkt: du kan inte överdriva det med socker.När allt kommer omkring är målet för kocken att få stekt lever, och inte någon form av sötma.En nypa strösocker räcker för att mjuka upp levern och befria den från bitterhet.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna