Draniki är älskade av många för sin distinkta smak och relativt enkla tillagning, så varje familj gör dem ofta.
Det är dock inte alltid som rätten blir bra.
Ibland kan det till exempel fastna i pannan.Som ett resultat kommer pannkakorna att falla isär och kommer sannolikt inte att serveras, säger kocken Julia Arkhipova, en expert på matlagning och matlagning i vår tidning.
Varför kan draniki brinna?
Som det visar sig är detta ett mycket vanligt misstag som alla hemmafruar kan göra bråttom.Det handlar om det förberedande skedet.
När du har strimlat potatisen måste du pressa dem.Poängen är att överflödig potatisvätska kommer att förstöra draniki.
Även om rätten inte bränns vid kommer den att börja falla isär.
Om du inte vill pressa potatisen kan du göra det på ett annat sätt.Efter att du har rivit den är det värt att tillsätta lite citronsaft så att grönsaken inte mörknar.
Kasta sedan billet på ett durkslag och vänta på det ögonblick då all överflödig fukt tas bort.Sedan kan du lägga till lök, ägg och resten av ingredienserna.