HomeUncategorizedFyllda pannkakor går inte sönder: gör så här och du kommer att...

Fyllda pannkakor går inte sönder: gör så här och du kommer att minnas problemet med ett leende

Det är inte svårt att göra tunna pannkakor med fyllning så att de inte går sönder.

Vad du behöver göra för detta, berättar experten för nätverksutgåvan ’Belnovosti’ inom området matlagning, kock, bagare i fjärde kategorin Yulia Arkhipova.

Vad du behöver göra för att förhindra att pannkakor rivs

Även mycket tunna pannkakor går inte sönder vid stekning om du låter smeten ’vila’ i 15 minuter.

Det är också mycket viktigt att värma stekpannan väl innan stekning.Stekningen bör ske på något över medelvärme.

Om du vill att pannkakorna ska bli rödaktiga ska du inte spara på sockret.Ju mer socker i smeten, desto rödare blir pannkakorna.

Du behöver inte hälla en massa solrosolja på stekpannan.Eftersom den redan finns i pannkakssmeten räcker det med några droppar.

Tidigare berättade experten hur man gör olivier mer välsmakande.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna