HomeUncategorizedVad restauranger lägger till när de steker fisk för att ge den...

Vad restauranger lägger till när de steker fisk för att ge den en krispig gyllene skorpa: få värdinnor vet

Att steka fisk för att få en gyllene krispig skorpa är inte alls svårt.

Du behöver bara tillsätta en ingrediens till paneringen.

Vad läggs till när man steker fisk på restauranger, berättade experten för Belnovosti online-utgåva inom matlagning, kock, bagare i fjärde kategorin Yulia Arkhipova.

Hur man får fisk med gyllene krispig skorpa

Du kan göra detta genom att tillsätta lite socker i paneringen.Det påskyndar bildandet av skorpan vid stekning.

Men det är viktigt att inte överdriva, det räcker med en nypa socker per kilo fisk.

Du kan också doppa fisken i maizena i stället för vetemjöl.

Om du tillsätter en liten mängd salt i den vegetabiliska oljan förhindrar du att fisken fastnar i pannan.

Tidigare berättade experten för oss vad brittiska krampetter är och hur man lagar dem.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna