HomeUncategorizedHur man lagar lecho: det bästa receptet på paprika

Hur man lagar lecho: det bästa receptet på paprika

Det är svårt att säga hur många olika modifierade lechorecept det finns.Varje sovjetisk hemmafru hade sin egen hemlighet.

Men i allmänhet handlar allt om kombinationen av paprika och tomater..

Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar utsökt lecho.

Du behöver:

  • paprika – 4,5 kg.
  • tomater – 4,5 kg.
  • socker – 1,5 koppar.
  • vinäger (9%) – 150 ml.
  • vegetabilisk olja – 1,5 koppar.
  • salt – 3 msk.l.
  • Hur man lagar mat

    1.Vi skär rena tomater i halvor, ta bort stjälkarna och mal dem med en mixer eller passera dem genom en köttkvarn.

    2.Vi rengör paprikan från allt överskott, tvättar och skär i långa remsor.

    3.Blanda ingredienserna i en kastrull, tillsätt ingredienserna enligt listan, låt koka upp och tillsätt vinäger.

    4.Koka under lock på låg värme i 45 minuter, häll upp i steriliserade burkar, stäng med lock, vänd och slå in.

    När de svalnat ställs burkarna undan för förvaring.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna