Pumpa anses med rätta vara en av de hälsosammaste livsmedel, så det är värt att konsumera det regelbundet..
Pumpa förlorar inte sina fördelaktiga egenskaper även när den fryss, så det är alltid värt att förbereda det..
Det är dock viktigt att pumpan inte bara blir välsmakande utan också hälsosam, konstaterar kocken Yulia Arkhipova, expert på kulinariska frågor i vår tidning.
Vilka är de viktigaste subtiliteterna?
Det bästa sättet att laga mat
När den steks blir pumpan välsmakande, men förlorar några av sina fördelaktiga egenskaper.När den tillagas blir produktens smak omärklig och mycket ’suddig’.
Därför bör du välja bakning som den bästa tillagningsmetoden.
Söta pumpa kryddor
Fördelarna med produkten är att du kan använda den för att förbereda hälsosamma desserter.I det här fallet bör du använda kokos- eller rörsocker, kardemumma, muskotnöt och kanel som tillsatser.Detta kommer att göra pumpan otroligt välsmakande och aromatisk.
Om pumpa används som tillbehör eller huvudrätt
På så sätt kommer pumpans naturliga sötma att passa ihop med chilin eller jalapeñon.Mald ingefära skulle vara ett utmärkt tillskott.
Koriander är också värt att överväga som ett alternativ.