Det visar sig att en zucchini och några råa ägg kan bli en riktig godbit.
Det här receptet är värt att testa för den som tröttnat på de vanliga stekta zucchinin och standardomeletten.
Receptet på en otroligt aptitretande och ganska enkel att förbereda maträtt delades av Yulia Arkhipova, en expert inom området matlagning, kock, bagare i den fjärde kategorin av Belnovosti online-utgåvan.
Ett recept på en snabb och välsmakande zucchiniomelett
Riv en zucchini.Använd den sida av rivjärnet som har de stora droppformade hålen.
Lägg den resulterande massan i en djup behållare, salta (en halv tesked kryddor räcker) och låt stå i fem minuter.
Courgettebasen kommer att ge en juice.Det sista av det måste dräneras bort.Massan kan behöva pressas.
Tillsätt till den resulterande grönsaksbasen fem vispade råa kycklingägg, gräddfil (2 msk.liter) och lite persilja.
Blanda innehållet i behållaren noggrant och häll i pannan.Grytan bör smörjas med smör och värmas upp i förväg.
På den resulterande omeletten kan du lägga en skivad tomat.Skålen ska ströas med riven ost.
Därefter ska pannan täckas med ett lock och värmen ska hållas på ett minimum.
Efter 8 minuter kommer det kulinariska mästerverket att vara klart.Utåt liknar skålen en omelett eller pizza.