Fylda pannkakor är alltid en värdig behandling när som helst på dygnet..
Enkla men välsmakande fyllningar uppskattas av många..
Därför råder vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, att vara uppmärksam på ägg som huvudingrediens.
Vilka fyllningar kan förberedas baserat på denna ingrediens
Med ost
Du måste separat koka ett par kycklingägg, skala dem och skära dem i mindre bitar med en kniv.För osten genom ett rivjärn.Vi kopplar ihop båda komponenterna.
Vi lägger också till en sked mjukt smör.Tillsätt lite salt och peppar.Stor fyllning är klar.Om så önskas kan du även lägga till lite grönt.
Med lök
Denna fyllning anses med rätta vara en klassiker: den blir ljus och välsmakande.Du behöver bara kombinera hackade kokta ägg med hackad salladslök.
Komponenterna saltas och majonnäs tillsätts för enhetlighet.
Tidigare har vi pratat om vilka knep som hjälper dig att steka potatis med en skorpa.