HomeUncategorizedHur man lagar perfekta äggröra: kockar har avslöjat sina hemligheter

Hur man lagar perfekta äggröra: kockar har avslöjat sina hemligheter

Vid första anblicken verkar äggröra vara en så enkel och klassisk rätt att det är omöjligt att förstöra det..

Men varje person vet av egen erfarenhet att ibland inte ens äggröra blir som de borde..

Därför är det alltid värt att veta om knepen och hemligheterna som kan göra äggröra bättre, konstaterar vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.

Vilka subtiliteter är värda att känna till?

Äggtemperatur

Få människor vet att även denna faktor spelar roll.Om du kokar kalla ägg kanske rätten inte blir bra.Av denna anledning måste ägg sitta i köket i minst en kvart innan tillagning.

Tillsätt lite ister eller smör

Det är känt att raffinerad olja är bäst lämpad för att steka ägg.Men du bör inte förvänta dig någon antydan till smak eller arom från den.

För detta ändamål, tillsammans med huvudingrediensen, skickas antingen en bit ister eller smör till stekpannan.

I det här fallet kommer äggröran att visa sig ojämförliga.

Ha inte bråttom

Äggröra gillar inte brådska och krångel: även med rätt tillvägagångssätt tar matlagning inte mycket tid.För att få en rätt av utmärkt kvalitet, stek äggröran på låg värme i cirka fem minuter.I det här fallet kommer maträtten att visa sig vara av hög kvalitet.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna