HomeUncategorizedMisstag när du rullar tomater: förstör smaken och utseendet - gör aldrig...

Misstag när du rullar tomater: förstör smaken och utseendet – gör aldrig detta

Om burkar med inlagda tomater exploderar, konserverar du dem förmodligen inte korrekt.

Vi pratar om två vanliga misstag när man konserverar tomater.

Hur man inte kan tomater

För det första bör du under inga omständigheter lägga till hackade vitlöksklyftor.

Hackad vitlök gör saltlaken grumlig; klyftorna ska bara tillsättas hela.

För det andra anser många hemmafruar att det inte är nödvändigt att skålla gröna innan de lägger dem i burkar.

Och detta är extremt viktigt, särskilt om du lägger till grönsakerna i slutet, när den varma marinaden redan har hällts i burkarna.

Det är just på grund av att man ignorerar detta förfarande som banker exploderar.Det är nödvändigt att skålla gröna du kan även hålla dem i kokande vatten en liten stund.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna