HomeUncategorizedHur man gör cheesecakes utan ägg: ett beprövat recept

Hur man gör cheesecakes utan ägg: ett beprövat recept

Många älskar denna hälsosamma och goda efterrätt eftersom den är ganska enkel och alltid blir utsökt..

Men i de flesta fall är det nödvändigt att använda ägg, som kan stelna den färdiga produkten..

Som det visade sig är det fullt möjligt att klara sig utan denna ingrediens, konstaterar kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert.

Hur gör man cheesecakes utan ägg?

Lista över ingredienser

– ett paket keso;
– en mycket mogen banan;
– två skedar mannagryn;
– en halv liten sked citronsaft;
– en stor sked socker;
– en nypa salt och vanilj om så önskas;
– olja för stekning;
– mjöl för panering.

Matlagningsprocess

Först måste du mala keso och bli av med eventuell vätska.Därefter måste du puréa bananen med en sked eller gaffel.Av denna anledning måste frukten vara mycket mogen.Tillsätt citronsaft i fruktpurén.

Tillsätt banan till keso.

Tillsätt sedan alla resterande ingredienser, blanda och forma cheesecakes.Pudra dem med mjöl.

Då kan du lugnt börja steka.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna