HomeUncategorizedHur man lagar lättsaltade gurkor i en påse: en snabb metod -...

Hur man lagar lättsaltade gurkor i en påse: en snabb metod – 15 minuter räcker

Nu är det dags för gurkor – du kan naturligtvis fylla på med vinterpreparat från denna grönsak, men du ska inte förneka dig själv nöjet att äta lättsaltade grönsaker just nu..

Dessutom delade experten från BelNovosti-nätverkets publikation, kocken Yulia Arkhipova, ett recept på läckra lättsaltade gurkor, som bara tar dig en kvart att förbereda..

För att göra detta behöver du för 1 kg gurkor:

  • 1 knippe dill.
  • 3 vitlöksklyftor.
  • 1 tsk salt.
  • 0,5 tsk mald svartpeppar.
  • Små gurkor är bäst lämpade för detta ändamål, de bör tvättas i kallt vatten och tas bort från ändarna.

    Skär grönsakerna på längden i 4 bitar och lägg i en tät plastpåse.

    Tillsätt hackad vitlök med en kniv eller vitlökspress, samt hackad dill.

    Tillsätt salt och peppar, sedan kan du försegla påsen och lämna kvar en liten mängd luft i den.

    Skaka påsen för att blanda gurkorna med örter och kryddor och ställ den sedan i kylen i 15 minuter.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna