HomeUncategorized'Olivier för de lata': hur man förbereder en utsökt 'Gourmand' sallad på...

’Olivier för de lata’: hur man förbereder en utsökt ’Gourmand’ sallad på 5 minuter

Goda nyheter för de Olivier-älskare som har lite ledig tid: det finns en lika välsmakande sallad, vars tillagning tar högst fem minuter..

Rätten heter ’Gourmand’ och består endast av ingredienser som inte behöver värmebehandlas..

Om du för Olivier behöver koka ägg, potatis och morötter, behöver du bara hacka några ingredienser för en ny sallad.

Trots enkelheten och snabbheten i förberedelsen blir det väldigt gott.

Receptet på Lakomka-salladen delades av Yulia Arkhipova, expert på nätverkspublikationen Belnovosti inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klass.

Recept på sallad ’Gourmand’

Skär följande ingredienser i små tärningar och lägg i en djup behållare:

  • en paprika.
  • en stor eller två små tomater.
  • 200 gram krabbpinnar.
  • Följande komponenter behövs också:

  • riven ost (50 gram).
  • konserverad majs (2 matskedar).
  • finhackad vitlök (2 klyftor).
  • Tillsätt lite salt och peppar och blanda sedan innehållet i behållaren noggrant.

    Det sista steget är att ’dressa’ salladen med majonnäs.

    Redo! Rätten blir otroligt aptitretande.När det gäller sin smak är den inte på något sätt sämre än de populära salladerna ’Olivier’ och ’Mimosa’.

    Tidigare talade experten om det bästa sättet att förbereda butiksköpta dumplings: det kokar inte eller steker.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna