HomeUncategorizedDetta är det enda sättet att laga fylld kål - och då...

Detta är det enda sättet att laga fylld kål – och då blir det utsökt: 3 ingredienser för fantastisk fylld kål

Fylld kål älskas inte bara av vuxna utan också av barn.Men oftast föredrar barn att äta fyllningen och lämna kålbladet orört på tallriken.

Men om du använder rekommendationerna från experten från BelNovosti online-utgåva, kocken Yulia Arkhipova, kan du vara säker på att även de mest kräsna caprisuli kommer att sopa bort dem på nolltid.

Välja kål

Det bästa alternativet är ung kål med sina mjuka, saftiga och välsmakande blad.Men om du har problem med att hitta rätt ingrediens kan du försöka ersätta den med pekingkål.

Om du trots allt föredrar vitkål i fylld kål ska du välja rätt gaffel – den ska vara rund eller något långsträckt.

Fyllning

Den mest utsökta kommer att vara fylld fylld kål med köttfärs bestående av fläsk eller nötkött.

En annan viktig ingrediens är ris: det rekommenderas att koka det i förväg tills det är halvkokt, så att det inte knakar på tänderna.Om du inte har provat det än är det nu en bra tid att lägga grönsaker i fylld kål: mogna tomater eller zucchini räcker på sommaren, men på vintern och våren kan du lägga till mer morötter och lök.

Sås

Stek den fyllda kålen inte i vatten utan i en sås – du kan välja tomat, gräddfil eller en kombinerad version, vilket ger skålen en speciell arom och oförglömlig smak.

Tidigare berättade vi hur man marinerar courgetter i en välsmakande marinad.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna