HomeUncategorizedHur man gör Caprice-sallad: du behöver omedelbar vermicelli - konstigt nog visar...

Hur man gör Caprice-sallad: du behöver omedelbar vermicelli – konstigt nog visar det sig vara mycket välsmakande

Det visar sig att omedelbar vermicelli kan vara en av salladsingredienserna.

Tack vare en ovanlig komponent visar sig rätten vara ganska aptitlig: inte sämre än olivier eller sallad med krabbpinnar.

Rätten kallas ’Caprice’.Den är snabb och enkel att tillaga.

Receptet på denna icke-standardiserade sallad delades av Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, en expert på Belnovosti online-utgåva inom matlagning.

Recept på sallad ’Caprice’

Förbered vermicelli på vanligt sätt: häll kokande vatten över det och vänta några minuter.

Tappa sedan av vattnet och överför de kokta nudlarna till en djup behållare.

Tillsätt ett hackat hårdkokt ägg, 100 gram hackat och förkokt kycklingbröst, 4 matskedar konserverad majs.

Du behöver också en lökkomponent.Det är bäst att använda rödlök.En halv skivad lök bör räcka.

En annan viktig ingrediens är tomaten.Tärna en frukt och skicka de resulterande bitarna till de andra ingredienserna.

Blanda innehållet i behållaren noggrant och klä med 1-2 matskedar majonnäs.

Resultatet är en mycket välsmakande och öm sallad.

Tidigare gourmeter fick veta hur man korrekt lagar kotletter från torr fisk.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna