Trots att potatis kanske är en av de mest prisvärda livsmedlen är deras popularitet ganska hög.
Även snabbmatsrestauranger tillagar ofta aptitretare av denna grönsak.
Kostnaden per portion potatis i en sådan anläggning kommer dock att vara orimligt hög.Det är lättare att laga en välsmakande maträtt själv, säger en expert inom matlagning och matlagning av vår tidningskock Julia Arkhipova.
Hur man lagar potatis utsökt
Först är det värt att ta rätt antal knölar av ungefär samma storlek.Skala dem och skölj dem väl.Dela sedan varje potatis i fyra lika stora delar.
Blanda sedan ihop salt, curry, basilika och humle.Dessa kryddor är perfekta för potatisen.Strö dem över potatisen.
Sedan måste du förvärma fritösen och tillaga i 14 minuter.
Om du inte har ett sådant tillbehör tillgängligt kan du helt enkelt ’laga’ potatisen i vegetabilisk olja: det är viktigt att notera att den helt måste täcka huvudkomponenten.
Tidigare berättade vi om vilka 4 kulinariska hemligheter som hjälper alla värdinnor i köket.